Blogg

SS Cambodia 08. april 2017

 Sammen med gode dykkevenner besøkte vi vraket av SS Cambodia. Sjøen var ganske stille og været var flott, da må vi benytte sjansen til å besøke dette flotte vraket.

Vi dykket i to grupper denne dagen. Første gruppe kunne fortelle oss at sikten ikke var så god, dermed ble kamera igjen i båten. Dette skulle vise seg å være en litt dum plan, sikten var slettes ikke så gal og det kunne nok blitt noen fin bilder. Men, men, sånn er det.

Vi hadde et fint dykk, denne «gamle damen» er verdt mange besøk og det blir fler besøk her. Selv om vraket bærer preg av å ha hvilt på havets bunn i mer enn 100 år, så er det likevel et fin vrak. Denne gangen svømte vi opp skråningen på vei opp igjen og det er en spennende svømmetur. Det ligger mye vrakdeler i steinura. Krabber, litt fisk og en hummer var og noe av det vi fikk se i dag.

Min buddy i dag var Geir. 

Kommentarer er skrudd av for SS Cambodia 08. april 2017