Blogg

Sandvikodden Fyr 17. april 2017

 

 

I dag er det siste fridagen denne påska.

2. påskedag møtte oss ikke med sol slik som det var i går. Snøen dalte lett da jeg stod opp i dag og nok en gang så er det slik at fordi om våren er kommet til sørlandet, så har ikke vinteren helt sluppet taket. 

Dykkerutstyret ble likevel pakket og vi tok turen. Det sner da ikke under vann……

Snøen daler ned.

Det blåste noe mer i dag enn det det har gjort de siste dagene. Siden været ikke var det aller beste så ble det besluttet at vi skulle dykke innover i  Galtesund. Vi startet ute ved fyret og skulle svømme innover. Det var en del strøm når vi kom noen meter ned og da er det like greit og følge den. Geir var båtfører og kunne plukke oss opp etter endt dykk. 

I dag var vi 7 dykker og vi fordelte oss på 3 grupper. Sikten var noe bedre her inne enn det den var i går går på MS Ofotfjord. Jeg hadde selskap av Ole Thomas på dykket i dag. 

Vi hadde et rolig å fint dykk. Da vi kom til overflaten igjen hadde snøværet virkelig økt på. Det ble likevel tid til en kaffe i båten på vei inn.

Foto: Geir Eliassen

Det ble nok en gang et bidrag til en tryggere havbunn for dyrelivet i havet, 1 teine og 2 ruser ble tatt opp i dag. I den ene lå den en flyndre som hadde måtte bøte med livet. Det er dette vi ønsker å unngå, derfor er jobben med å ta opp spøkelsefiske-redskaper så viktig.

Det ble en fin dag på sjøen til tross for snø og vind. Takk for turen 🙂

Kommentarer er skrudd av for Sandvikodden Fyr 17. april 2017