Blogg

Pinsedykk 04. Juni 2017

 Vi var totalt 7 dykkere som tok turen på sjøen i et greit dykkevær. Litt overskyet fra starten av dagen, men regnet holdt seg unna.

Jeg dykket med Geir i dag og vi hadde to flotte dykk.

Det første dykket hadde vi ved Møkkaslasset fyr. Alger gjør at det er ganske dårlig sikt på grunt vann, men dypere enn 17 meter så er sikten egentlig overraskende bra. Det var flotte kløfter og mye tare til tider. Masse blåstål og noen krabber fikk vi oppleve. 

Det smakte godt med en kaffe i båten etter dykket.

Vel inne på brygga var det ikke alle som var helt fornøyde med kun et dykk i dag. Flasker ble fylt og nytt dykk planlagt. Nå gikk turen til Lille Torungen. Her var det samme algelaget de første metrene, men ned på restene av vraket Dragen var sikten god. Sikten var faktisk så god at Geir kom opp med en aldri så liten skatt. På bunnen fant han min Suunto Computer som har vært savnet i ca 2 år. Denne ble i sin tid lånt bort, og kom aldri med hjem igjen.

Suunto computer etter å ha lagt alt for lenge i sjøen

Nå er den i hus og nå gjenstår bare bergningsjobben, hvem vet, kanskje den kan vekkes til liv igjen.

Vi kunne nyte flott ettermiddagssol ute ved Lille Torungen. Før dykket hørte vi tordna slå inne ved land. 

Takk til dere alle som var med i dag, Geir, Vidar, Mona, Kirsten, Ole Thomas og Harald.

Kommentarer er skrudd av for Pinsedykk 04. Juni 2017