Blogg

M/S Ofotfjord 26.03.2017

En god dugnadsgjeng har gjort en fantastisk innsats med båten til Arendal Undervannsklubb. Båten ble sjøsatt i dag og nå var det klart for det første dykket fra klubbens båt denne sesongen. Lite vind og flott vær, det var nesten så en fikk sommerfølelsen. 

Vi var en god gjeng til dykk denne «sommerdagen» og vi tok turen til vraket av M/S Ofotfjord. Noen av oss har dykket her tidligere, men for andre så var det første besøket hit.

Det kan være mye vind og vær her ute mellom Lille og Store Torungen, og det kan og sees nede på vraket. Det er stadig noen endringer og en ser tydlige forandringer som skyldes tid og tann. Det raser stadig litt mer og nye ting kommer til syne.

Det fiskes og litt her ute, vi fant 3 teiner som lå der ute og spøkelsefisket. Teiene ble med oss opp og forhåpentligvis så berget det livet til noen krabber, hummer eller fisk som på sikt ville gått i «fella».

Jeg dykket med Rainer i dag, de andre som var med: Ida, Lars Håvard, Helge og Geir som båtfører.

Kommentarer er skrudd av for M/S Ofotfjord 26.03.2017