Blogg

Dragen 02.04.2017

Våren er virkelig kommet til Sørlandet, sola varmer godt og det begynner å bli varmt å sitte i ull og vams på bryggekanten. Kontrasten er derfor ganske stor når en inntar det våte element. 5 grader viste computeren i dag. Vi fartet ut Galtesund, og et lite stykke ut møtte vi tåka, den var kald mot ansiktet. Planen var å kjøre ut til Cambodia, men grunnet tåken stoppet vi ved Lille Torungen. Destinasjon Dragen.

Denne teina ble med oss opp

 

Sikten var ganske bra og vi hadde et flott dykk. Nok en gang så ser vi fiskeredskap som spøkelsefisker. En teine ble med inn til land. Det er synd at det ligger så mye mistet fiskeredskap på bunnen, men vi tar opp det vi har mulighet til og på den måten kan vi dykkere bidra til et bedre miljø under vann.

 

 

 

Dragen er en gammel gammel seilskute, det er ikke mye igjen av den etter mange år på bunnen. Det ble noen bilder av Dragen i dag, men dessverre så var ikke alle like bra. Et par av dem kan dere jo få lov å se:

Bunn-nagler står som en perlerad

Med dykkere i bakgrunnen
 

ligger en del fra vraket utover på sanden

Ole Thomas

 

Dybde 37 meter.

Kommentarer er skrudd av for Dragen 02.04.2017